החומרים הדרושים לבסיס:
חבילת בסקויטים פתי בר
50 גרם חמאה מומסת
כפית תמצית וניל
החומרים הדרושים למלית:
1גבינת טוב טעם חבילה אחת
1.5גביע 500 גרם גבינה לבנה תשעה אחוזים
חצי כוס סוכר
4 שקיקים סוכר וניל
3 ביצים גדולות
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-180 מעלות
2.משמנים קלות בחמאה ספריי או מרגרינה את תחתית תבנית עגולה קוטר 24 או תבנית אינגליש קייק
3.בקערה מניחים את החומרים לבסיס מרסקים את הביסקויטים לפירורים מוסיפים את יתר החומרים ויוצרים עיסה
{אפשר כמובן להכין הכל גם במעבד מזון}
את עיסת הבסקויטים משטחים קלות בתבנית ששימנו מראש ומניחים בצד
4.בקערה ניפרדת מק מערבבים את החומרים למלית במשך שמונה דקות
עד ליצירת בלילה חלקה וסמיכה .
5.יוצקים בתבנית ומכניסים לתנור את החום בתנור מורידים ל150-160 ואופים כ-25 דק שימו לב
שהגבינה לא תיכרך.
6.מצננים ומכניסים למקרר
בתיאבון חג שבועות שמח.
טלילה מיזרחי דאור מטפלת ברפואה משלימה רכזת תיירות מרפא מנהלת ומנחה משאבי אנוש .